_SAF3171 (2)

Over Little Ibiza.

De Ibizastijl is niet meer weg te denken. Wij zijn er dan ook om jouw huidige tuin om te toveren tot je eigen privéresort. Dat doen we door middel van een op maat gemaakt realistisch 3D-ontwerp, met als bijkomend voordeel dat wij je tuin ook kunnen realiseren. Jij bent hier onze inspiratiebron.

Een zee aan ervaring.

Als ontwerpstudio zijn we continu bezig met het ontwikkelen van unieke concepten. In de meeste gevallen zijn dit ontwerpen voor buitenruimtes, tuinen en landschappen die we ontwerpen voor onze opdrachtgevers. Door de jaren heen hebben ontwerpers Allard en Dico inmiddels rond de 1.000 ontwerpen gemaakt voor allerlei verschillende kavels. Met deze ervaring op zak is er een basis van verschillende parameters ontstaan waardoor het beste ontwerp kan worden gecreëerd.

In onze succesformule geloven wij dat de kracht van samenwerken leidt tot de meest unieke Ibizatuinen. Daarom maak jij bij de start al deel uit van het ontwerpproces in onze Garden Design Experience. Dit unieke proces en onze visie op tuin- en landschapsarchitectuur vormt de basis voor ons nieuwe concept; Little Ibiza.

_3187VDKVDW

Wij willen de ontwerpers van Little Ibiza en Hoveniersbedrijf Tim Kok van harte aanbevelen. We hebben recent ervaren wat een geweldige tuin jullie voor ons ontworpen hebben. Het zijn beide partijen die graag meedenken en niets te veel moeite vinden als er aanpassingen zijn. Er is duidelijke communicatie over de planning.

Margot Kastelein

Wij wilden graag een mediterrane tuin bij ons mooie nieuwbouwhuis aan het water. We waren benieuwd, want er was vooral een enorme berg zand. Maar Allard van der Klooster heeft voor ons een prachtig ontwerp gemaakt waar we al onze tuinwensen in terug zagen. Ook zijn adviezen wat wel en niet te doen waren voor ons heel waardevol.

Diane Bouwmeister

Vanaf het begin zijn wij betrokken in het ontwerp voor onze tuin. Er is goed gekeken naar onze woonstijl wat maakt dat dit naadloos doorgevoerd is in het ontwerp van onze tuin. Daarnaast was er alle ruimte voor eigen inbreng en wensen. Mede hierdoor is er een origineel tuinontwerp ontstaan wat ons zeer heeft verrast. 

Olaf & Lonneke Braan

Eigenaren van Little Ibiza. 

_SAF2574

Allard van der Klooster

Allard is creatief en ondernemend. Op zijn achttiende startte hij zijn eigen hoveniersbedrijf, waarna hij zijn passie voor het ontwerpen van tuinen ontdekte. Door zijn praktische en bouwkundige achtergrond vindt hij het erg leuk om aan uitdagende projecten te werken waarin maatwerkoplossingen zijn verwerkt.

Allard aan het woord.

Ibiza is een eiland waar alles draait om ontspannen en tot rust komen. Genieten van goed eten en de schitterende natuur en cultuur. Wij hebben dit aan den lijve ondervonden en we hebben meerdere malen genoten van dit unieke plekje op deze aarde. Het heeft ons geïnspireerd. Ieder bezoek aan het eiland biedt nieuwe ontdekkingen. Deze beleving voeren wij door in onze ontwerpen. Het jaarrond. Verschillende bladverkleuringen, dat mooie plekje in de avondzon of de buitenkeuken die voldoet aan alle facetten. Wij streven naar de perfecte balans tussen ontspannen, genieten en de beleving van natuur.

Genieten van goed eten en de schitterende natuur en cultuur.

Dico aan het woord.

Als ondernemer is het leven druk en gehaast. Het is soms lastig om de balans te vinden tussen werk en ontspanning. Zelf hecht ik veel waarde aan vrije tijd omdat deze tijd vaak erg beperkt is. Op vakantie lijkt de tijd stil te staan en neemt het vluchtige leven een ander tempo aan. Juist deze manier van ontspannen en genieten is nodig voor mij om als ondernemer scherp en gefocust te blijven. Deze sfeer is in verschillende vormen te vinden op het Spaanse eiland Ibiza. En wat is er mooier dan na een drukke dag thuiskomen in een omgeving met een vibe alsof je daar bent.

Ik hecht veel waarde aan vrije tijd omdat deze tijd vaak erg beperkt is.

_SAF2544

Dico van der Weijde

Dico ziet zichzelf als een echt mensenmens. Wat Dico onderscheidt is zijn jarenlange ervaring in de realisatie begeleiding. Dit zorgt ervoor dat hij naast creatieve ontwerpen ook zorgt dat uitdagingen in het ontwerp kunnen worden gerealiseerd tot prachtige en uitvoerbare plannen. Als ondernemer droomt hij graag met het team over de toekomst om als bedrijf onderscheidend en authentiek te zijn.

Ons team.

_SAF5053 (2)
Sabine Metaal
Marketeer

Mensen enthousiasmeren, zowel privé als zakelijk. Dat is wat Sabine het gelukkigst maakt. Na de afronding van een tuinontwerp of realisatie kan zij haar slag slaan binnen de marketing. Hier past zij haar enthousiasme toe in het schrijven van teksten en het grafisch vormgeven van content op al onze social media kanalen. ‘Mensen raken geïnspireerd als jij dit met de kracht van overtuiging weet over te brengen’. Naast haar werkzaamheden als marketeer studeert zij tuin- en landschaparchitectuur, waarna zij in de toekomst zich wil ontwikkelen tot tuinontwerper.

_SAF5037
Bas van Zanten
Werkvoorbereider

Binnen Little Ibiza is Bas werkzaam als technisch ontwerper waarbij hij 3D ontwerpen uitwerkt naar een technische tekening. Deze uitwerking vormt de basis voor een geslaagd eindresultaat. Daarnaast houdt hij zich bezig met de werkvoorbereiding van projecten zodat ook de aanvullende producten zoals bestekteksten beschikbaar zijn. Persoonlijk vindt hij het belangrijk dat er tijd en aandacht wordt besteed aan een product voordat dit wordt geleverd bij een klant. Hij wil altijd de deur achter zich kunnen dichttrekken met vertrouwen in zijn eigen product en een voldaan gevoel.

_SAF5020 (2) (1)
Rhodé Fledderman
Beplantingsdeskundige

Planten maken Rhodé enorm enthousiast. Hoe meer groen, hoe beter. Bij Little Ibiza is ze voornamelijk bezig met de beplantingsplannen vormgeven. Haar doel is dat mensen zich bewust worden van al het moois om zich heen, dat ze wat vaker de tuin in stappen en genieten en ontspannen van het onderhoud. Naast de beplantingsplannen maakt ze zo nu en dan een tuinontwerp en verder werkt Rhodé alle ontwerpen uit tot een definitief plan met materialen, afmetingen, kleuren, verlichting en meer. Voor een duidelijke tekening voor de realisatie.

_SAF5091 (1)
Samuel Farelly
Video- en fotograaf

Als filmmaker en fotograaf is Samuel toegewijd aan het vastleggen van de projecten die door het team zijn gecreëerd, van het grote geheel tot de kleinste details. Hij vangt de droomtuinen van opdrachtgevers op beeld aan de hand van een volledig audiovisueel pakket. Samuel heeft een echte passie voor het maken van audiovisuals. Hij wil daarom ook dat elk detail perfect is. Deze werkwijze ziet hij terug bij de studio, waarin iedereen een eigen rol heeft die bijdraagt aan het geheel. Hij is trots op de ontwerpen die gepersonaliseerd, efficiënt en duurzaam zijn met respect voor het milieu.

Voorbeeldprojecten_13 - Photo
2024 TICKET zonder datum

Garden Design Experience

Aankomende edities: 20 april

  • Workshops voor materialen/samples, meubilair en beplanting. Ontdek direct jouw Ibizastijl
  • Een inspirerende omgeving, met advies en expertise van ontwerpspecialisten
  • Een barbecue experience, inclusief hapjes en drankjes
  • Een uniek 3D-tuinontwerp voor jouw Ibizatuin, die direct door onze specialisten wordt vertaald vanuit jouw moodboard
_SAF8479 (1)

Kom naar de Garden Design Experience!

Boek hier je ticket en ga naar huis met een uniek Ibiza tuinontwerp, gemaakt door onze specialisten.